vrijdag 24 april 2020

een speciale


Ja, wij puzzelen rustig door en ik denk velen met ons. Ik vertelde het al eerder, wij zijn fans van de puzzels van Jan van Haasteren. 
Links op de foto zien jullie een deel van de puzzel " De Hondenshow" uit 2009. Deze is gelegd, maar het gaat eigenlijk om het kleine puzzeltje van 80 stukjes. Dit puzzeltje werd in 1995 uitgegeven voor het 75 jarig bestaan van de Nederlandse Wolfederatie. Moeilijk aan te komen, maar wij hebben hem.

Yes, we keep on puzzling and I think many people with us. I told you before, we are fans of the puzzles of Jan van Haasteren.
The left of the picture shows a part of the puzzle 'The Dog Show' from 2009. What's really special is the puzzle on the right. A small puzzle of 80 pieces. It was published in 1995 for the 75th anniversary of the Dutch Wool Federation. Hard to get, but we have it.

3 opmerkingen:

katrien zei

Ja hier zijn we ook heel wat aan het puzzelen ook deze van Jan van Haasteren, wel puzzels van 1000 stukjes, maar heb dit steeds leuk gevonden.

Guusje, zei

Wat een leuke puzzel. Jan van Haasteren heeft erg leuke puzzels.

Annelies zei

@Dit puzzeltje was in 5 minuten gelegd, maar zo leuk dat we hem hebben. Het liefst leggen we rond de 2000 stukjes, maar daar zijn er niet veel van. We hebben hier ook nog drie van Haasteren puzzels luggen van 5000 stukjes.