zondag 19 januari 2020

kleurige hexjes week 55


Deze week was het niet zo'n grote opdracht. Ik heb twee van mijn schaartjes als aanwijsstok gebruikt, zodat te zien is waar de nieuwe deeltjes een plaats hebben gevonden.


It wasn't such a big assignment this week. I have used two of my scissors as a pointer so that you can see where the new particles have found a place.

5 opmerkingen:

Marion van de Sande zei

Ik vind hem echt prachtig, vanaf het begin dat je bezig bent. De quilt, dus de compositie maar jouw kleurenkeuze vooral vind ik mooi.

Ik ben zo benieuwd, heel lang twijfelde je over het groen en daar was ik het volmondig mee eens. groen is sowieso al niet mijn kleur maar groen én rood vind ik zelfs met Kerst al snel te veel.

Maar in jouw quilt vind ik het nu erg mooi en op zijn plaats, zo gedoseerd. Ik wil zo graag weten wat je er zelf nu van vindt, mag het groen blijven of twijfel je nog steeds?

Else zei

Dat zit er weer MOOI aan, fijne zondag zwaaizwaai

Chris zei

Wat een leuk project is dit!

Ineke zei

Prachtig, vooral die hexagon met roos!

Annelies zei

@Marion het groen mag blijven. Toch kan ik het uiteindelijke effect nog niet goed bepalen. Ik heb een soort haat, liefde verhouding met deze quilt. Met wat er nu ligt ben ik blij, maar het duurt te lang.