woensdag 6 februari 2019

Escape to the Chateau

bron:Instagram bells_whistelspr
Sinds de serie Escape to the Chateau, waarin te zien is hoe Dick en Angel Strawbridge een Frans kasteel renoveren, ben ik groot fan. Ik volg ze dan ook op Instagram.
Daar zag ik dan deze foto van een collectie stoffen en behang ontworpen door Angel in samenwerking met Design Studio Belfieldgroup.
Wat een sfeer !

I am a great fan of the series Escape to the Chateau in which Dick and Angel Strawbridge bring life back to an abandoned chateau.  I am an Instagram follower.
There I saw this picture of a collection furnishings and wallpaper by Angel in collaboration with Design Studio Belfieldgroup.
How wonderful !

8 opmerkingen:

Marja zei

Prachtig, een beetje Jane Austen-achtig.

Groet

Anoniem zei

Heerlijke serie ,jammer dat het niet meer op t.v. komt.

Gr Carolien

Truus zei

Een leuke serie die ik volg op de Engelse zender Channel 4.
En je doet gelijk ideeën op.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Betsy's Quilt Blog zei

Wat leuk! Angels idee voor de wand van de torenkamer ( wiebers met blauwe sashing) lag ten grondslag aan de kleurkeuze van mijn onlangs gemaakte rozenquilt. Bijzondere ideeën brengen zij in de praktijk!

Annelies zei

@Betsy, Dick is heel erg handig en Angel ontzettend creatief. Een mooie combinatie.

Ineke zei

Geweldige serie, geniet van hun vrolijkheid en spontaniteit!

betty prins zei

Hier ook een groot fan van Dick en Angel en hun prachtige chateaux! Ik zag op tv ook een kussen voorbij komen van hen met hetzelfde motief..leuk hë

Willy zei

Ik ben ook fan van hen en kijk vol bewondering hoe ze het allemaal aanpakken. Leuk dat Angel nu ook stoffen en behang ontwerpt.