woensdag 3 augustus 2022

nieuw huisje in de maak

Ik ben op het moment van alles kwijt. Door de verhuizing eind dit jaar liggen er handwerkspullen in de opslag, in Frankrijk en op een andere plaats dan normaal in het huis in Nederland. Het geeft onrust.
Dan maar weer een huisje in de steigers. Het klosje is al geborduurd, het speldenkussen in de maak en er komt ook nog een schaar, een tweede klosje en een naald.

I cann't find anything at the moment. Due to the move at the end of the year a lot of my stuff is in storage, in France or at a different place than usual in our house in The Netherlands. It causes some anxiety. 
As a solution I just start with a new to stitch house. I already stitched the bobbin, the pin cushion is coming and there will come scissors, a second bobbin and a needle.


 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lastig ,maar voor borduren heb je toch niet veel nodig ,kan in een kleine doos dan heb je alles bij elkaar linnen, garen, naald ,schaartje !

Gr Petra.

Annelein zei

Dat wordt ook weer een mooie Annelies.

Niet fijn wanneer je graag wilt handwerken maar het is zoals jij beschrijft. Gelukkig weet jij van de nood een deugd te maken.

En terwijl ik dat schrijf denk ik... wie gebruikt dit soort woorden en gezegdes nog... ik wordt oud... ;).

miekequilt zei

Dat wordt weer een schatje

Ineke zei

Wat wordt deze mooi! Succes met alles!