woensdag 7 november 2018

weer eens Farmhouse Christmas

Het werd warm weer en ik had geen zin meer om aan Farmhouse Christmas van Little House Needleworks te werken. Zo stapelden de patroontjes zich op. Ik heb nu alle negen patroontjes en er zijn er vijf af. Met frisse tegenzin begon ik gisterenochtend aan deel 6, maar inmiddels heb ik de smaak weer een beetje te pakken.

The weather got warmer and the urge to work on Farmhouse Christmas of Little House Needleworks disappeared. Meanwhile patterns kept coming in. Now all nine patterns are in the house and I have finished five. Yesterday morning I restarted though reluctantly. Now I am getting into it again.

6 opmerkingen:

Else zei

Frisse tegenzin, en hij is zo LEUK. Snap dat je hier wat kouder weer voor nodig hebt!! Tot strakkies, zwaaizwaai

BezigeBijMirjam zei

Annelies, jij en tegenzin met borduren?😳 Bijna niet te geloven!🤗

Annelein zei

Leuk Annelies. Ik vond gisteren ook mijn eerste vier patronen terug... Maar het weer is nog te zonnig voor mij om er aan te beginnen... :)...

Annemiek zei

Ach als je eenmaal begonnen bent... Hij is wel erg leuk en de winter wordt lang en streng, zeggen ze dus dan heb je nog voldoende tijd. :-)

quiltlodge gerda zei

Ik had ook een beetje een achterstand op gelopen. Maar hij is toch écht té leuk om te laten liggen dus ben ik ook weer begonnen. En nu net aan de achtste begonnen en toch nog goede hoop dat hij af is vóór de Kerst. Die van jou vast ook hè. Succes en hopelijk toch ook plezier met borduren ervan.

Ineke zei

Ze zijn zo mooi!