donderdag 5 januari 2023

winters tafereel

We zijn dit jaar met de jaarwisseling niet naar Frankrijk geweest. Hoe blij kun je dan zijn van foto's uit onze Franse omgeving die in deze periode genomen zijn. Dat geeft toch een beetje dat thuisgevoel.

In ons nieuwe appartement gaat het er steeds beter uitzien. Er zijn al wat dingen opgehangen en wat kleine  laatste aanpassingen gedaan. Foto's van mijn werkkamer / logeerkamer laat ik nog even achterwege. De kasten voor die kamer komen pas eind februari.

This year around New Year we were not in France. I was so happy finding recent pictures on the internet taken nearby. It gives you a little bit the feeling you were there. 

Our apartment is looking better by the day. Some things are already hanging on the wall and small changes still take place. I cann't show you pictures of the room were I shall work / spare room. Cabinets that we ordered will be delivered at the end of February.

4 opmerkingen:

miekequilt zei

Wat fijn dat het opschiet in je appartement. Geen Frankrijk, maar soms kan het niet anders. Succes verder met uitpakken en inruimen.

Sylvia`s Quilts zei

Ja en misschien had je nu een mooi uitzicht op het vuurwerk met Oud en Nieuw?! Máár kan me goed voorstellen dat je de rustige jaarwisseling op het platteland in Frankrijk miste.

Annelies zei

@Sylvia, ongelooflijk hoeveel vuurwerk er bij de haven en er rondom werd afgestoken.

Anoniem zei

Ja Huizen is erg christelijk en daardoor vuurwerk tot 3.30 uur op nieuwjaarsdag en de rest van het nieuwe jaar ook ,hier wonen is geen pretje veel mensen gaan weg om deze vreselijke oud en nieuw hier niet meer mee te maken !
Vernielingen zijn ze ook erg goed in en een gemeenteraad en burgemeester die van de zachte hand zijn ,de kosten zijn voor de burgers ,belastingen zullen wel weer stijgen om de schade te kunnen betalen !

Een oud bewoners die gelukkig verhuist is !