zaterdag 24 april 2021

vervolg randjes 2021

 Heel veel tijd besteed ik op het moment aan het samenstellen van een nieuwe randenlap. Dat betekent dat overal in huis stapeltjes merklappen liggen. Erg leuk om op die manier met je verzameling bezig te zijn.

I am spending a lot of time constructing a new band sampler. Everywhere in the house you see small piles of samplers. This is such a nice way to look into my collection.

6 opmerkingen:

Lida zei

Niet alleen schreef ik geen blogjes meer, maar ik verwaarloosde ook de blogs van alle andere blogvriendinnen en al zag is soms dingen op FB het voelt toch anders en dus ben ik vandaag eerst maar eens bij jou gaan neuzen en wat zie ik veel moois! Prachtige breirollen en natuurlijk ook jouw schitterende collectie merklappen, was echt even heerlijk genieten! Succes met de randjes,
Groetjes
Lida

Annelies zei

@Lida, wat gezellig dat je weer even langs bent geweest !

conny's quilts en creaties zei

Wat een prachtige randjeslap Annelies

katrien zei

Leuk die randjes.

Herma zei

Hallo Annelies,

Wat ben je met een mooi randen van 2021 bezig.
Ik begrijp dat je deze zelf samenstelt. Knap hoor om iedere keer weer andere randen te vinden
Zijn daar patronen van van of moet je ergens lid van worden.

Annelies zei

@Herma, er zijn verschillende patronenboekjes van onder de naam Randje per Week of Randjes. Je vindt ze in de webwinkel van atelier Soed Idee. https://www.soedidee.nl/Randje-per-Week
Alle gebruikte randjes komen van merklapjes uit mijn inmiddels omvangrijke verzameling.
De nieuwste randjeslap wordt nog door mij samengesteld. Dat betekent dat ik op een band van 2,20m. lang bezig ben, maar nog geen idee heb hoelang hij wordt of wanneer ik genoeg randjes heb. Dat is de reden dat deze randjes nog gratis zijn en te vinden op de Facebookgroep van Randje per Week onder Randjes 2021.
Je moet hiervoor lid zijn van Facebook. Inmiddels zijn zo'n 6000 mensen lid van de randjesgroep.
https://www.facebook.com/groups/randjeperweek