woensdag 7 april 2021

twee lapjes

 Op het moment ben ik met een aantal dingen bezig die ik niet meteen op mijn blog kan zetten. Zo ben ik bezig met een Randjes 2021 lap samen te stellen uit mijn verzameling. 
Ten behoeve van deze lap kocht ik bij Tweedehandswerk deze twee lapjes. Sowieso een site waar het leuk is te struinen door tweedehands handwerkspullen.

There are things I am working on that I can't put on my blog, at least not yet. One of them is the new Randjes 2021 sampler put together with bands from my sampler collection.
For that use I bought these two pieces at Tweedehandswerk. Please have a look at that site. I love looking at second hand stuff for stitching, crochet etc.

7 opmerkingen:

Supergoof zei

Veel plezier met het samenstellen, Annelies, en dankjewel voor de leuke link!

Anoniem zei

Alweer een randjes lap , misschien iets anders verzinnen ?

Gr Joke.

Annelies zei

@Joke, er is verreweg de meeste vraag naar randjes. Dit zat niet in de planning, maar op de facebookgroep kwam de vraag en na rondvraag kunnen mensen nu de lap met me meeborduren terwijl ik hem samenstel. Naast de randenlappen hebben we ook Vakje per Week en een merklap van allerlei letters uit mijn merklappen.
Verder maak ik voor de facebookgroep Sampler SAL met enige regelmaat een patroon. Voor mij genoeg variatie. ( en het gaat er voor mij om dat ik er zelf plezier aan beleef)

Tanja zei

Wat ontzettend fijn weer een randjes lap! De vorige is bijna klaar! Heb ik iets gemist... meeborduren?

Annelies zei

@Tanja, op de Facebookgroep van Randje per Week staat af en toe een nieuw Randje. We zijn inmiddels bij randje 14 van Randjes 2021, maar alle oude patronen staan er nog op. Heb je zin, meldt je aan op de pagina en je vindt er alle informatie.

Tanja zei

Dank voor je reactie! Ik heb geen facebook... ik ben altijd heel blij als het op de website randjeperweek wordt gezet. Wordt dat nu niet meer gedaan? Dan zou ik voor de eerste keer sinds het begin niet meer mee kunnen doen...

Annelies zei

@Tanja, in tegenstelling tot andere jaren is deze lap nog niet klaar en kunnen er foutjes inzitten. Ook kan het zijn dat er een tijdelijke stop is, omdat ik geen randjes meer heb. Daarom komt hij niet op het blog van Randje per Week en alleen op Facebook in een besloten groep. Het is nog een concept.