woensdag 18 juli 2018

wespennest


In de schuur, tussen de tuinpotten had zich een wespennest gevormd. We hadden nog even het idee dat we het zelf konden verwijderen, maar schrokken van de grootte toen het uiteindelijk toch door een professioneel iemand was bestreden. 
Wel prachtig om te zien hoe zo'n nest is opgebouwd.

In a shed, between the garden pots had formed a wasp's nest. We thought we could move it ourselves, but were amazed at the seize when it was finally done by a professional.
Wonderful to see how it is built up.

7 opmerkingen:

Annelein zei

Prachtig Annelies... hier in de buurt moet ook ergens een nest zitten... Onze teakhoutentafel wordt regelmatig bezocht en dan kun je het spoor zien van de laag die er wordt afgeknaagt...

BezigeBijMirjam zei

Zeker ingenieus gebouwd! Maar toch liever kwijt dan rijk!🤗

Ada Kopitopoulou zei

Dat is wel een groot nest! Ik heb er ook altijd in de tuin hier in Griekenland. Ze zien er hier iets anders uit. Zal er eens een foto van maken! De klimpant Campsis, met grote oranje kelkbloemen trekt erg veel wespen aan. Dat neem ik dan maar voor lief, want het is een prachtige plant.

Annemiek zei

Natuur is prachtig. Zwaluwnesten vind ik ook zo bijzonder. Goede reis.

Judith zei

Nou inderdaad, liever kwijt dan rijk. Wij hebben vaak wespennesten in het dak van ons huis en in de grond. Dit jaar gelukkig niet! Fijne dag,

Ineke zei

Wat groot!!!

Annelies zei

@Ja, wij hadden het echt kleiner ingeschat.