woensdag 18 september 2019

patissier met sashings


Ik keek in de rechter kolom van mijn blog bij "The French Collection" en zag dat lang niet alle blokken erin staan. Het is een klein werkje, maar minstens iedere week krijgt een blok sashings en laat ik dat ook zien.
Voor mij echt weer genieten!
Ik begin met de patissier.

I looked in the right column of my blog under " French Collection" and missed a lot of blocks. Not much to do, but I will post at least once a week a block including the sashings.
I do enjoy this very much !
I start with the patissier.

8 opmerkingen:

Guusje, zei

Het begin is er. Leuk om de blokken weer voorbij te zien komen. En wat leuk de gepunnikte sjaals. Ben erg benieuwd of je je kunt inhouden.

Willy zei

Zo'n prachtig borduurwerk van de patissier brengt me weer even terug naar de vakanties in Normandië.

Annemiek zei

Een patissier altijd leuk om te zien of het nu op de foto is, in het echt voor de etalage of dit leuke borduurwerk. Je wilt er altijd graag naar binnen lopen.

Annelies zei

@Wij mogen zowel in Nederland als in Frankrijk niet klagen over onze patissier.

Ineke zei

Wat een plaatje!!!

Lida zei

Oh die vind ik nog steeds zo leuk, heb alle plaatjes ervan bewaard, maar zal er niets meer mee doen ben ik bang, maar jij hebt ook alle knoopjes toch! Gaaf, wordt vast een schitterende creatie. Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Annelein zei

Het ziet er heel leuk en vooral frans uit... ik krijg er spontaan trek van...

Annelies zei

@Lida, ik heb ook alle knoopjes. Ooit heel veel geld voor neergelegd, maar voordeel is dat weinig mensen alle blokken hebben.