woensdag 17 januari 2018

tweede reislap

Ik heb vorig jaar zoveel plezier gehad met mijn reislap dat ik heb besloten er dit jaar weer één te maken. Dit keer in twee kleuren.
Met dat ik de foto maak zie ik dat ik bij de "l" van "all" drie halve kruisjes ben vergeten. Straks maar even bijwerken.

Last year I had much fun making my traveler sampler. So much that I am making another this year.
While taking the picture I see that I made a small mistake in the second "l" of "all". I will correct that later in the day.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi Annelies! En als je toch die drie halve kruisjes doet kan je misschien ook nog de zijkant van de onderste balk links afsluiten...:-) Groeten, Laura

Annelies zei

@Laura, de drie halve kruisjes zijn gemaakt. De balk onderaan blijft zo. Aan iedere kant heb ik precies twee draadjes over.

BezigeBijMirjam zei

N.a.v. jouw blogje over de jaarlap van 2017 ben ik op voorhand wel aan het bijhouden waar ik geweest ben. Voor wie weet......Maar een mens ziet zoveel leuks en wil zo veel. 🤗

Anoniem zei

Leuk dat je de tijd neemt om zo vaak een berichtje te schrijven, jammer dat zoveel via het Facebook gaat een ongezellig en onoverzichtelijk gebeuren.

Gr Pien.

FLR zei

Wat mooi Annelies en in de Franse/Nederlandse kleuren, ik geniet van je borduur- en quiltwerken! groetjes, Francisca

Annelies zei

@Ik blijf gewoon bloggen hoor. Wel plaats ik af en toe iets op Facebook. Ik vind dit echter meer een plekje voor mezelf dan mijn Facebook pagina.

Else zei

Mooi begin van je nieuwe reis lap!! Was weer gezellig vanmorgen, zwaaizaai

Ineke zei

Leuk Annelies, je had zeker nog niet genoeg om te borduren? ;-)