dinsdag 26 mei 2015

Assisi voor mijn pronkrol


Werken aan een pronkrol laat je technieken doen die je soms nog nooit gedaan hebt. Zo had ik wel vaker van Assisi borduren gehoord en het ooit gezien, maar nog nooit zelf ter hand genomen.
Ik heb een motief gevonden dat qua breedte goed in mijn rol past. Ik hoefde het maar een heel klein beetje aan te passen. 

Making a techniques sampler makes me do things I would otherwise never have done. I had heard about Assisi embroidery and had seen it, but I had never done it myself.
I found a pattern that has the good seizes for my sampler. I only had to change it a tiny bit.

10 opmerkingen:

Carolien zei

Het ziet er heel mooi uit!

Fijne dag en groeten, Carolien

Anoniem zei

Nooit van gehoord, maar is wel heel mooi. Succes verder. Groetjes Wilma

Ans zei

Wat mooi!

KijkDaarIs zei

ohh dit is ook mooi Annelies!!!
volgens mij heb ik een boekje met wat patroontjes erin..dan in zwart wit geborduurd.....is dit je eigen kleur keuze of is er een traditionele kleur voor ???
Fijne dag..

feltfree på Åsly zei

Oh wat is dat mooi. Leuk om zo dingen uit te proberen.

Annelies zei

@Gerda, ik ben begonnen met de pronkrolwerkjes van Jookies. Zij gebruikt deze kleuren. Ik ga nu verder met zelfbedachte delen van de pronkrol en dat moet uiteraard aansluiten bij wat ik al heb. Daarom heb ik deze kleuren, die ook al in de andere delen zitten, gekozen.

Bezig Plus zei

Dacht altijd dat dit kruissteekwerk was van verre..... maar het zijn speciale motieven en soms in negatief..... Wat leuk en lief dat je ons meeneemt naar het Assisi borduren..... Het jouwe voor je rol wordt prachtig!
Steekjesgroetjes Anje.

marijna zei

Leuk zo'n randje. Ik heb die techniek ook nog nooit gedaan. Ziet er erg mooi uit.

Chris zei

Ik heb daar ook nooit van gehoord. Ziet er wel erg mooi uit. Leuk dat jij toch ook af en toe iets vindt dat nieuw voor je is!

Guusje, zei

Een mooie toevoeging voor je pronkrol die van mij ligt hier ook nog. Erg leuk om te doen ook.