De boucherie is af. Ik had wat moeite met het borduren van de kaas en de vis, want bij een Franse slager heb ik dat nog nooit gezien, maar vooruit, toch maar gedaan.
Nu nog de knoopjes bevestigen.
I have finished the boucherie. I had some reserve stitching cheese and fish, because I have never seen that in a a french butcher shop, but I stitched it.
Now I only need to put the buttons on it.
7 opmerkingen:
Wat een bewerkelijk borduurwerk maar wel heel leuk en mooi.
Groetjes Marguerite
Wat is het een snoep geworden. Jammer genoeg heeft onze slager vorige maand zijn deuren gesloten. Misschien moet ik uit nostalgie ook zo' n lieve stitcherie aan de muur hangen.
Hi Annelies,
it looks so, so nice! I love your very well stiching.
Best Greetings from Elfin
Leuke stitchery!
Mooi blokje.
Dat is een tijd geleden dat we hier wat van kunnen lezen. Fijn.
Wat een mooie is dit.
Een reactie posten