woensdag 27 maart 2013

wat nu ?

Ja, wat doe je dan als je Dear Jane af is ? Nou, ik heb nog genoeg liggen en er is de laatste tijd ook het één en ander blijven liggen.
Gisterenavond besteedde ik het grootste gedeelte van de avond aan mijn Franse huiswerk en werkte daarna aan de quilt "The Letters from Belton Grange".
De foto hierboven moest ik nemen vanwege het jongetje. Er liggen twee delen in wording van mijn pronkrol, maar ook een restje van de achterkant van de Dear Jane.

Is there a life after the Dear Jane ?  Yes, I have so must to do and lately some things didn't get much attention.
Yesterday evening I spent my time preparing for my French lessons and I worked on the quilt "Letters from Belton Grange".
I took the picture above, because of the little boy. You see two new parts of my long sampler and a left over from the back of my Dear Jane.

15 opmerkingen:

Lida zei

Wat een gave quilt ben je aan begonnen, ik kende hem nog niet en heb hem even bekeken bij de H&W, ga je dezelfde stofjes gebruiken?
Mooi borduurwerk ook, veel plezier met de steekjes, fijne dag
Lida

Wietskes Quilts zei

Ja, voelt denk ik een beetje kaal he zo zonder Dear Jane. meer het geeft ook weer ruimte voor iets anders en dat ik toch ook leuk.
groetjes
Wietske

Annelies zei

@Lida, The letters from Belton Grange is een blok van de maand bij DHW. Zit overigens helemaal vol. Ik maak de blokken voordat de anderen ze krijgen. De stoffen zijn niet allemaal hetzelfde.

AnitaS zei

Ik was niet bang hoor dat je niets te doen had. Mooi borduurwerk.

Annelein zei

Wat een lief stofje hè?

En je nieuwe borduurproject... ik ben natuurlijk reuze nieuwsgierig!!!

Guusje, zei

Wat een mooi borduurwerk laat je zien en het jongetje ook al zo mooi.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik heb er nog over nagedacht om hem ook te maken, maar er ligt hier nog zoveel.

Groetjes
Ines

Berna zei

Mooistofje en borduurwerk. Ik was niet bang dat je niks te doen zou hebben maar het lijkt me wel even een raar gat nu je Jane af is en dan ook bijna meteen de deur uit is.

feltfree på Åsly zei

Ik ben er zeker van dat je nog genoeg leuke projecten weet te vinden.
Groetjes Frederika

Paula van der Zwaan zei

Altijd een raar gevoel als een groot werkstuk eindelijk af is. Zelf moet ik dan echt even 'omschakelen'. Je quilt is prachtig geworden en de nieuwe werkstukken beloven ook weer veel goeds.
Groetjes,
Paula

Trudy zei

Is ook wel eens lekker, na al het quilten om even "gewoon" te borduren. Ik twijfel er niet aan dat je binnenkort wel weer met iets héél bijzonders gaat beginnen. Wij trouwe lezers wachten gewoon af....
groetjes!

Monica zei

Hi hi, ik kan mij niet voorstellen dat jij 'in een gat ziu vallen' na DJ, jij bent altijd wel met een of ander prachtig werkje bezig, leuk dit borduurwerk, succes met de volgende blokken

josé zei

Mooi borduurwerk, en geweldig je begint weer aan een nieuwe quilt. Jij bent altijd wel bezig heerlijk. Zo gedisciplineerd als jij te werk gaat. Knap hoor.Zou ik een hoop van kunnen leren.

Liefs José

Auckje zei

Ach Annelies, ik lees nu pas dat je DJ af is! Wat super voor je en je schouders liggen niet in puin! Petje af hoor, je hebt het fantastisch gedaan. Het is waarschijnlijk wel even wennen nu die druk wegvalt. Je komt ongetwijfeld weer iets tegen. Wanneer moet je DJ in Nantes zijn? Ga je kijken? Het is natuurlijk wel heel speciaal om zovele Lieve Janes te zien.
Groet, Auckje

Annelies zei

@Aukje, ik voel het wel hoor. Ik heb de laatste dagen iets teveel gedaan.Mijn Dear Jane gaat volgende week de deur uit. Ik ga zelf niet kijken, ik heb geen tijd.