maandag 13 januari 2014

wintertuin

Gedurende de feestdagen was ik met mijn mannen in Frankrijk. Weer een heerlijke vakantie. Na tweede Kerstdag liep ik wel te hoesten, maar geen enkel voorteken dat het mis zou gaan met mijn hart.
Ik heb nog blad lopen harken en genoten van de tuin in de winter.

During the holidays I was with my family in France. Again we had a lovely time there. After Christmas I started coughing, but no sign that it something was wrong with my heart.
I worked in the garden and enjoyed the winter view.

18 opmerkingen:

Chris zei

Dag lieve Annelies. Wat een drastische ommezwaai in je leven! Dat zal heel erg wennen voor je zijn. Ik wens je een hele goede tijd van herstel en misschien toch ook eens genieten van niet constant bezig te hoeven zijn en te organiseren, maar eens heerlijk alleen die dingen doen waar je plezier in hebt. Wat geweldig dat Marga die siggylijst van je overneemt!! Dat is iets wat je helemaal goed aan haar kan overlaten. Komt helemaal in orde. Dank je wel dat je dat altijd zo consequent hebt geregeld!
Nou joh, ik denk aan je, heel veel sterkte en liefs van mij.

AnitaS zei

Dat je nu net na een vakantie waar je hebt kunnen uitrusten zo iets krijgt. Voorlopig heel rustig aan en alleen doen waar jij zin in hebt.

Sylvia zei

Annelies wat een schrik is het he`? Ik weet het (helaas) ook uit ervaring. Ben je plm 5 dagen in het ziekenhuis geweest?
Doe rustig aan, nu zit de schrik er nog in maar met medicijnen e.d. komt het best goed. Na zoiets ga jezelf eens onder de loep nemen, bv. wat is wel of niet belangrijk, waar maak ik me té druk om enz.
Beterschap in ieder geval, groetjes Sylvia.

Sis Voorn zei

Sterkte voor de komende tijd, zodat je komende blad weer met frisse moed kunt harken ! ;))

Guusje, zei

Het ziet er zeker mooi uit. Zo zie je maar dat je niets kunt voorspellen.

Tilly zei

Zie de zon ook nog tevoorschijn komen op de foto. Veel sterkte met het herstel, over een poosje is de grootste schrik wel weer verdwenen, alleen ga je wel bedenken wat nog echt belangrijk is in het leven, en welke zaken er totaal niet toe doen.
Beterschap.

Hélène zei

\beste Annelies,ik wens je veel sterkte en een spoedig herstel!
Lieve groet,Hélène

M Verheij zei

Annelies,heel veel sterkte.En doe aub rustig aan ,neem de tijd om te herstellen.
Geniet nu maar van de verplichte rustpauze ,want het een grote schok voor jouw en je gezin.
Maaike

Anoniem zei

Geniet nu van de verplichte rust Annelies en later kun je kijken wat er nu belangrijk is voor jou om te doen in je leven en waar je van kunt genieten.
Sterkte voor jou en je mannen.
groetjes,Truus uit Drenthe

quilting Jeannet zei

Ja, ik vind het ook wel heel bizar Annelies op deze leeftijd, daar denk je toch nooit aan ?

petronella zei

En nu maar rustig herstellen! En met de Siggy's komt het echt wel goed, en ik weet zeker dat, als je er weer zin in hebt, je hand zeker iets gezelligs vindt om te doen! Sterkte!

Mary zei

I am so sorry to hear about your heart attack. Please relax and take care of yourself. You are in my thoughts and prayers.

conny's quilts zei

Wat een schrik joh, goed dat je meteen maatregelen neemt om het ook echt rustiger aan te kunnen gaan doen. Sterkte en beterschap gewenst!

Ineke Hulzebos zei

Wat heftig Annelies, om zoiets te krijgen. Ik hoop dat je spoedig hersteld en doe maar lekker leuke dingen of gewoon helemaal niets. Laat je maar lekker verwennen door je mannen.
Dikke knuffel, Ineke

Lida zei

Het komt altijd onverwacht, daar ben ik nu wel achter, maar rust, medicijnen en tijd voor jezelf zijn de beste remedie! Sterkte en geniet van deze periode en laat je lekker vertroetelen door jouw mannen!
Knuffel
Lida

Frieda zei

You are in my prayers. I hope you have a speedy recovery and are able to do the things you love very soon.

Greta zei

I am so sorry to hear of the challenges you face with your health. My prayers are with you. Best wishes to you for a complete and speedy recovery.

Anoniem zei

ik wens je een goed herstel toe. het heeft wel een grote impact op je leven. laat je lekker verwennen en neem de tijd voor jezelf.
Gr. Anita ( borduurster randje per week)