donderdag 30 januari 2014

bandjes met hartjes

Voor mijn 365-dagen quilt had ik bandjes nodig met hartjes. Ik vond ze bij Jookies, waar ik me ook meteen weer heb aangemeld voor nieuwe delen van de pronkrol (ook al loop ik wat achter).

I needed some ribbons with heart symbols on them for my 365-days quilt. I found them in the webshop of Jookies. I also registered myself there for new parts of "de pronkrol" (long sampler) although I am a bit behind.

17 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat een leuke bandjes zijn het. Zal heel mooi staan.

Willy zei

Mooie bandjes. Ik ben benieuwd hoe je ze gaat verwerken in de quilt.
De pronkrol is een echte beauty. Leuk dat je daar weer nieuwe delen van hebt besteld. Groetjes,

Monica zei

Ha, Annelies, wat een leuke bandjes. Gaat het al weer ietsje beter met je? Misschien wel fijn dat je nu rustig wat aan die mooie pronkrol kunt doen, succes

Anoniem zei

Wat een leuke bandjes heb je daar.
Nu je het rustig-aan moet doen,heb je tijd om aan je pronkrol te werken.
Vind jij handwerken ook zo heerlijk ontspannend werken?
succes en gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Rian zei

Ha Annelies. Fijn te zien dat je met leuke dingen bezig bent. Gaat het weer een beetje? De schrik blijft misschien nog wel een poosje, maar ik hoop dat je je toch weer sterker gaat voelen.
Groetjes,
Rian

Annelies zei

@Nee, het gaat nog niet lekker. Handwerken gaat ook nog niet. Ik hou mijn 365 dagen quilt bij en borduur af en toe een klein stukje. Dat geeft zoveel spanning op mijn linkerarm dat ik al snel moet stoppen. Ik hoop op betere tijden.

betty prins zei

mooie hartenbandjes Annelies, veel sterkte, het zal niet meevallen rustig aan te doen!

Lupineke zei

Ook ik hoop dat het je lukt om de rust te nemen die je nodig hebt voor je herstel.. voor bezige bijen is dit altijd lastig ;) Je randjes zijn in ieder geval schattig! Heel veel sterkte Annelies! Lieve groet!!

Chris zei

Oh wat leuk Annelies, al die bandjes. Zo gezellig.

katrien zei

Wat een mooie bandjes.

Ans zei

Wat een leuke bandjes, een feest om mee te werken!

sylvia zei

hallo Annelies, ik vroeg me toevallig afgelopen week af of het je nu lukt om je 365challenge bij te houden! Telepatie, denk ik...;)
Deze quilt zal later bij het lezen weer een groot: oja-gehalte hebben! Ik zou ook wel weer willen beginnen, liet mijn quilt aan schoondochter zien en vond het zo leuk om weer te lezen!! Maar ik moet ECHT niets nieuws beginnen, is niet verstandig!
goed weekend, liefs Syl

Annelies zei

@Sylvia, het schrijven lukt en in het ziekenhuis heb ik iets op een kladje geschreven, zodat ik het later op stof kon doen. Ik heb geloof ik nog wel 6 banen die aan de quilt gezet moeten worden. Ja, eerst dacht ik dat deze in het teken zou staan van de zorg voor mijn moeder, maar zo zie je maar wat er in een jaar kan gebeuren.

Hennie zei

Prachtige randjes Annelies ! ! !

Fijn weekend Hennie.

Guusje, zei

Wat een mooie bandjes en wat geweldig dat je verder gaat met de pronkrol ik hoop dat je er straks weer verder mee kunt.

petronella zei

Prachtige bandjes, herstel duurt even, niet om je te ontmoedigen, maar om je te zeggen dat het bij iedereen anders is en dat het echt wel weer beter gaat worden, en onze hobby kunnen we ook in rustig tempo uitoefenen, en dat moeten we wel even leren!

Saskia zei

Leuke bandjes,heerlijk dat je weer zin hebt om het een en ander op te pakken. Ik heb me ook weer aangemeld voor het vervolg van de pronkrol,wist niet dat er nieuwe delen waren. Leuk dat je daar ook aan meedoet. Ik hoop dathet beter met je gaat.

Groetjes,
Saskia