zaterdag 24 augustus 2013

pronkrol Jookies deel 8

Eigenlijk heb ik op handwerkgebied de afgelopen weken heel weinig gedaan. Het was vaak te warm of er waaide een harde mistral. Ik heb veel gelezen, wat geborduurd en niet gequilt. Ben wel aan het patchen begonnen, maar kort daarna besloten dat dat beter zou gaan in Nederland. Op ieder stukje een steen leggen is niet handig.
Nu liep ik wat achter met de pronkrol van Jookies en heb dat in kunnen halen. Dit is deel 8. Dit deel kwam uit ten tijde van de troonswisseling, vandaar het koninklijke tintje. Erg leuk om die randjes te maken !

On vacation I did more reading and cross-stitch than quilting. Often it was too hot or a strong mistral. I started patching, but it is not handy to have to put a stone on every piece of fabric.
I was a bit behind with the long sampler of Jookies. Not any longer. This is part 8. I received the pattern and fabric for this part in April, when we got a new king. It was so much fun making these borders and the little crown !
12 opmerkingen:

katrien zei

Wat is het al een mooi geheel

Chris zei

Hallo Annelies! Fijn en gezellig om je weer op je blog te ontmoeten. Ik heb je echt gemist hoor! Maar jullie hebben een heerlijk lange vakantie gehad.
Dit deeltje doet me heel erg denken aan een lapje van mijn moeder! Hangt in mijn Idylle.

FLR zei

Hi Annelies! Ik heb je gemist in blogland....wat lijkt me dat een heerlijke vakantie in Frankrijk! Zelfs een beetje handwerkvakantie...
De pronkrol is heel erg mooi,
vrolijke groet
Francisca

GRANNY'S HOUSE zei

Mooi Annelies!!!

Groetjes
Ines

Rian, zei

Ha Annelies; Fijn dat je weer 'acte de presence' geeft. Met zo'n geweldige vakantie zullen de accu's vast weer opgeladen zijn.
En je pronkrol wordt (is) schitterend. Heel leuk, die knipoog naar het koningshuis.
Groet,

Rennie zei

Je pronkrol is schitterend. Ja patchen met een Mistral, ik weet er alles van.

Ineke Hulzebos zei

Heel erg mooi!!!

Made by Meet zei

Gezellig dat je er weer bent. Voor elke weesomstandigheid is er wel een handwerkje! Mooi al die verschillende randjes en dat kroontje vind ik helemaal geweldig!
Groetjes!

feltfree på Åsly zei

Het zijn erg mooie steekjes.

Manuela zei

Your pronkrol is so beautiful.

Greetings, Manuela

Marjan zei

Fijn dat je weer terug bent, Annelies! Wat wordt de pronkrol geweldig mooi...

Inge zei

Fijne vakantie gehad? Zal wel hè, lekker met de mannen om je heen. Dat is vast genieten.
Prachtig, je pronkrol!