dinsdag 5 januari 2016

Twelve Days afgewerktDeze hadden jullie nog te goed.
Toen het patroontje de laatste week voor Kerst beschikbaar kwam kon ik niet wachten het zo snel mogelijk te maken en af te werken.
Ik was heel blij met het resultaat, maar... Wanneer stop ik nu eens mijn lijf te overbelasten ? 
De rest van de vakantie was het niet meer mogelijk te borduren. Dom, dom, dom.

I still have to show you this one.
The last pattern became available in the week before Christmas. I couldn't wait to finish it.
I was very glad with the result, but.... When do I stop doing too much ?
I couldn't make any stitches during the rest of my vacation. So stupid of me !

20 opmerkingen:

Nina Hobbysite zei

Het is wel een super mooi borduurwerk!

Anoniem zei

Het is wel heel erg mooi geworden en wat heb je het snel gedaan. De kleuren zijn ook zo kerst-achtig. Groetjes Wilma

Hubertine zei

Prachtig!!

Truus zei

Het is mooi geworden en ja, ik denk dat ik het nooit leer om mijn grenzen niet te overschrijden. Telkens denk ik -ach nog even dit. .. en ja dat was net een stap te ver.
Succes met je grenzen te bewaken en gezellige dag.
groetjes, Truus uit Drenthe

Jeanny zei

Heel mooi resultaat Annelies.

Birgitte aka Bietje zei

Wat een prachtige lap is het geworden. En mooi, beetje open, randje. Super.

Bezig Plus zei

Wat is ze mooi geworden Annelies, enig! Complimentjes.
Ik heb de borduurtjes ook klaar, vond het nog een aardig klusje, ze wachten nu op afwerking tot een handgemaakt boekje........
Steekjesgroetjes van huis tot huis, Anje.

De borduurvrouw zei

Heel herkenbaar Annelies. Het is zo verleidelijk om door te borduren als je lekker bezig bent dat je er niet aan denkt om te stoppen. Hopelijk voel je je inmiddels beter. Groetjes, Nienke

quilting Jeannet zei

Heel mooi geworden Annelies, en tja, dat overbelasten......het is met alles als het lekker gaat, breien, quilten, borduren, tuinieren....we willen teveel en zijn daarin te actief.

Hilda de Wit zei

Mooi geworden! Ik was al benieuwd... O, o, nu maar even rustig aan met de handen. Ik ben ondertussen de laatste dag met twaalf trommels aan het borduren, en dan nog afwerken. Bij mij is het soms even langzaam aan, dan breekt het lijntje niet. Toch leuk om aan het project meegedaan te hebben en een mooi wandkleedje te kunnen zien, wat jij!

marga zei

Het is wel heel erg leuk geworden. En ja wij willen toch altijd meer dan ons lijf aankan.
En dat heeft jammer genoeg een prijs.
Weer een les voor de volgende keer maar of wij er van leren?????
Groeten
Marga

Juicybear zei

Hij is super mooi geworden, jammer voor je dat te veel van jezelf hebt gevraagd , ik denk dat vele van ons dat hebben en maar doorgaan en doorgaan tot het eigenlijk te laat is nu lekker weer even goed uitrusten en hopelijk voel je je al weer wat beterder.
Groetjes Anneke

Monica zei

Oeps Annelies, ik kan mij zo voorstellen dat je er lekker mee door bent gegaan.... , Troost je dat dit nu wel een super mooi borduurwerk is geworden. Ik heb het laatste patroontje ook geprint en zou er nu dus aan kunnen beginnen. (altijd achteraf omdat ik van onder naar boven borduur hi hi)
Maar nu heb ik wel een héél jaar voor het weer kerstmis is.

katrien zei

Mooi hoor.

Marja zei

Echt mooi geworden, lijkt me lastig voor je om een balans te vinden zeg!

Groet,

Lida zei

Als je altijd gewend bent geweest nog even dit en dat te doen dan is een stap terug doen heel moeilijk en jij ondervind dat natuurlijk iedere keer weer, maar als ik zie wat je nu weer voor moois hebt gemaakt, dan moet je het soms gewoon voor lief nemen en erna maar even recupereren!
Hou je taai en een fijne dag,
Lida

Annelein zei

Wat is het mooi geworden... en wat moeilijk als je lijf anders doet dan jij wilt... Dat 2016 voor jou een heel gezond jaar mag worden!

Lieve groet, Willeke

neeftje zei

Wat is hij mooi geworden!

Anoniem zei

Heel herkenbaar Annelies, maar het kwam natuurlijk doordat ieder patroontje er telkens zo simpel uitzag dat je dacht dat wel eventjes te kunnen borduren voordat de week om was, zo verging het mij althans. In werkelijkheid kostte elk patroontje behoorlijk wat tijd, maar als je er eenmaal aan begonnen bent en geniet van het resultaat wil je het natuurlijk ook afmaken. We hebben dus beiden twee vliegen in een klap gevangen: weer een mooi borduurwerk rijker én een lesje geleerd, hahaha. Wat geweldig dat jij het borduurwerk al mooi hebt afgewerkt. Het kan zo in een mooi doosje om in december 2016 weer tevoorschijn te worden getoverd. Ik wens je een voorspoedig nieuw jaar en een goede gezondheid toe.

Maria.

Annelies zei

@Dank je wel Maria !