dinsdag 7 oktober 2014

de slager

De boucherie is af. Ik had wat moeite met het borduren van de kaas en de vis, want bij een Franse slager heb ik dat nog nooit gezien, maar vooruit, toch maar gedaan. 
Nu nog de knoopjes bevestigen.

I have finished the boucherie. I had some reserve stitching cheese and fish, because I have never seen that in a a french butcher shop, but I stitched it.
Now I only need to put the buttons on it.

7 opmerkingen:

Marguerite zei

Wat een bewerkelijk borduurwerk maar wel heel leuk en mooi.
Groetjes Marguerite

Anoniem zei

Wat is het een snoep geworden. Jammer genoeg heeft onze slager vorige maand zijn deuren gesloten. Misschien moet ik uit nostalgie ook zo' n lieve stitcherie aan de muur hangen.

SaSchi zei

Hi Annelies,
it looks so, so nice! I love your very well stiching.

Best Greetings from Elfin

Quibi zei

Leuke stitchery!

katrien zei

Mooi blokje.

Saskia Smit zei

Dat is een tijd geleden dat we hier wat van kunnen lezen. Fijn.

Guusje, zei

Wat een mooie is dit.