zaterdag 1 oktober 2011

vernieuwde AH in Huizen

Gisterenochtend liep ik om 8 uur door de Albert Heijn. Nog net even voor mijn werk de weekendboodschappen in huis halen. Twee mensen spraken mij aan en zeiden dat ik met een leuke foto in de krant stond.
Nu is deze Albert Heijn 14 dagen geleden heropend. Het ziet er mooi uit en we hebben nu ook het zelfscan systeem. Tijdens de opening werd er even met me gepraat en een foto genomen. Het zou in een bepaalde krant komen.
Josephine die die krant in huis heeft (leest?) had tien dagen voor me gekeken maar de moed opgegeven.
Nadat ik wat had rondgevraagd stuurde ze een Whatsapp berichtje dat ze alle kranten had behalve die van woensdag. Na wat doorzoeken had ze hem echter en nog 's avonds werd hij gebracht. Super !

Ik moet zeggen een hele leuke foto, maar de tekst is niet de mijne. Nu had de mevrouw die met me sprak gezegd dat ze het wat mooier zou maken voor de advertorial, maar ik heb toch de behoefte iets toe te voegen.
Appie op de telefoon is heel handig. Misschien zou het nog handiger zijn om je telefoon ook als scanner te kunnen gebruiken of in plaats van een koffiebekertjeshouder een houder voor je telefoon op het karretje te maken. Je komt namelijk handen tekort. Kijk maar eens goed op de foto. Ik heb hier op de opening ook meteen iemand over aangesproken.
De looproute van je boodschappenlijstje is er een voor niet scanners. Als je scant breng je eerst je lege flessen weg en begin je daarna eerst met het scannen van zware dingen, zoals melk en frisdrank. Die wil je immers onderin je boodschappentas. Ik gebruik het boodschappenlijst van Appie dus wel, maar niet de looproute.
Even voor de duidelijkheid, dit maakt mij niet minder tevreden over de nieuwe winkel hoor.

Yesterday morning around eight I went to my grocery store to do my shoppings for the weekend. I managed it just before work. Two people in the shop made a comment about a nice picture of me in the newspaper.
The shop reopened about fourteen days ago. During the opening my picture was taken and someone ask me about the shop.
Josephine, who has that newspaper, brought it to me in the evening. Super !

It is a nice picture, but although the lady whom I talked with told me she would change the story a bit I need to say a little bit more.
A list on your phone and a scanner is very nice, but you really need an extra hand.
Wouldn't it be nice to scan with your phone ?
I walk in a different way than advised on my phone because of the scanning.
Just to be clear, I love the new shop.


22 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een leuke foto. Als het goed is kun je de foto bij de krant opvragen. Ik zou het gewoon proberen.
Fijn weekend.
groetjes Elly

Heleen zei

Leuk zo'n moderne winkel! Ik kom nooit in de super omdat ik zelf in de winkel sta maar als ik er eens ben dan vind ik het zo leuk. Tot ergernis van man lief natuurlijk want ik gooi helemaal foute dingen in de kar.hihi

MarianneD zei

Je staat er goed op Annelies!
Ik denk dat het best handig is in een onbekende winkel,dan loop ik me altijd suf te zoeken..maar in mijn vertrouwde super weet ik de weg blindelings...;-)
Fijn weekend!

AnitaS zei

Je staat leuk op de foto. Ik blijf op dit gebied ver achter. Gebruik mijn mobiele telefoon nooit, alleen in de vakantie. Rest van het jaar staat hij uit.

Johanna Zweden zei

Leuke foto Annelies
Wij hier in Zweden, waar ik boodschappen doe, hebben die scanners nu meer dan een jaar, en ik ben er heel blij mee (maar we hebben geen looproute) nu kan alles meteen in de tas, en afrekenen en ik hoef niet meer alles uit de kar, in de tas terug te doen, Voor mij is het een uitkomst
En een route heeft hier geen zin, want elke week staat het wel ergens anders.
Groetjes Joke

GRANNY'S HOUSE zei

Je staat er prachtig op!
Het lijkt mij een handige super, bij ons zijn 6 twee Appies nog niet zo modern uitgerust, zal niet zo snel gebeuren ook.

Groetjes
Ines

marijke's crea zei

Je staat in ieder geval in de krant, gekleurd en wel en ja jouw verhaal geeft er echt wel een ander tintje aan, hihi!
fijn zonnig weekend,
groetjes Marijke

Anoniem zei

That is a lovely picture, how exciting to be in the Newspaper.

Lida zei

Leuke foto en ja de woorden zijn wat opgepimpt, dat doen ze nu eenmaal, maar het lijkt mij wel een heel handig systeem. Fijne dag nog,
Lida

Chris zei

Je hebt inderdaad je handen vol!! Ik snap het nog niet helemaal hoor hoe dat gaat. Moet je de boodschappen die je wilt doen eerst invoeren of zo? Of kies je uit Appies lijst? Hier zijn ze nog niet zo ver, geloof ik en ik koop meestal bij een concurrent, die zit bijna om de hoek, haha. Wat een enige foto Annelies!! Ik kan me voorstellen dat ze die in de advertorial wilden gebruiken.

Erna Peekel zei

Leuk, in de krant met een geweldige foto. Ik had (echt had) appie ook op mijn mobiel gezet maar nog vergeet ik producten mee te nemen die op de boodschappenlijst stonden. De looproute werkte bij mij ook niet echt. Voor mij is appie dus geen succes en heb hem weer van mijn foon verwijderd. Fijn weekend. Groetjes, Erna

Phebe and Jane zei

Leuke foto Annelies. Ik vind het zelfscannen ook ideaal, maar jij bent wel erg enthousiast over de Appie...
Groetjes,
Marian

Inge zei

De foto is hartstikke leuk, Annelies en toen ik begon te lezen dacht ik: "zo, die Annelies met een looproute op de telefoon, nou nou, goed georganiseerd typje" LOL
Ach en dan blijkt het toch een beetje anders te zijn, meer de Annelies die ik ken....... want eerlijk gezegd, zag ik jou op die manier geen boodschappen doen, haha... best grappig trouwens! En nu ben je nog beroemd in je woonplaats ook, straks vragen ze een handtekening!

Fijne zondag,
Inge

Annelies zei

@Nou geen beroemdheid in mijn woonplaats hoor, ik zou het niet willen.
Even een kleine uitleg. "Appie" is een app ( lees applicatie) voor op je telefoon. Als je die app koppelt aan je bonuskaart kun je heel gemakkelijk een boodschappenlijstje samenstellen. Ik vind dat echt super.
Ik ben echter een zeer prachtig mens en de factor tijd is voor mij heel belangrijk. Als ik op de telefoon mijn lijstje heb gemaakt kan ik aan de hand van de winkel waar ik ben een looproute instellen.
Dat is met de zelfscan niet handig. De mevrouw die mij interviewde zij "dan doet u toch alle fleesen in één tas ?! Mijn antwoord was: Doet u dat wel eens ?
Denk praktisch, dat staat hoog in mijn vaandel.

Anoniem zei

Leuk om je ook op deze manier tegen te komen ^_^ Ik heb de app Appie wel geinstalleerd op mijn telefoon, maar gebruik 'm niet, omdat ik nog echt van het papieren briefje ben. Waar ik wel heel erg blij mee ben, is met de zelfscan: ik gebruik het *altijd*. Lekker snel. Mij zie je dan ook altijd lopen met in de ene hand de scanner, in de andere hand een product en in mijn mond het briefje *haha* Dat lukt met een telefoon niet...

sylvia zei

wat een efficientie, Annelies!!! En je staat SUPERleuk op de foto!!!
groetjes, Syl

Marga (MarPie) zei

Toch leuk je foto in de krant.
Wij doen de boodschappen bij de Vomar die heeft dit allemaal nog niet.
Fijne zondag.
Groetjes,
Marga♥

Guusje, zei

Wat een uitkomst die scanner en boodschappenlijstje op je mobiel. Ik hoop dat het hier ook snel komt ga ik het meteen uitproberen want al dat in en uitpakken daar ben ik ook geen fan van.

Willy zei

Dat je handen tekort komt is op de foto ook duidelijk te zien, dus dat behoeft bijna geen aanvulling. Het is een leuke foto.

Balsemien zei

Hoi Annelies,
Mooie foto, je staat er leuk op. Het viel me wel op dat je je handen zo vol had en meyt je uitleg erbij snap ik dat helemaal. het zelfscannen is leuk, maar ik ben altijd bang dat ik iets vergeet en dat ik afgevoerd zal worden omdat ik een pakje boter zonder scannen in mijn karretje heb laten glijden...
En je bent inderdaad een prachtig en een praktisch mens ;-))

Ellie's Quiltplace zei

Leuk Annelies!

lheurebleue zei

wat leuk!